FAKE NEWS uluitor despre moartea lui Nicu Covaci! Liderul Phoenix este in spital, in stare stabila: anuntul oficial al membrilor trupei (2024)

//=Assets::insertQuantcastScript()?>

//= $advertPlaceholder ?>//= $advertPlaceholder ? "rnet-advert-300-250-only-mobile":"" ?>//= $beforeTitleAdvert ?>
FAKE NEWS uluitor despre moartea lui Nicu Covaci! Liderul Phoenix este in spital, in stare stabila: anuntul oficial al membrilor trupei (3)

Un fake news care anunța decesul lui Nicu Covaci a circulat în mediul online vineri dimineață. Informația a fost imediat demontată de trupa Phoenix, într-o postare pe pagian oficială de Facebook. Membrii legendarei trupe rock românești au anunțat că Nicu Covaci - cunoscut ca fondator și lider al formației - "este într-o stare stabilă, așa cum o știm de o vreme încoace" și face un apel public la furnizarea de informații oficiale.

`; if (!media_max_width_991) { document.querySelector("#permanent-position-before-content").innerHTML += adCodeLoader; } else { document.querySelector("#permanent-position-after-image").innerHTML += adCodeLoader; } window.addEventListener("loadedAdsense", function() { // admob let admob = document.createElement("script"); admob.src = "https://dinpopor.ro/realitatea.js"; admob.setAttribute("async", "async"); admob.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob); let admob2 = document.createElement("script"); admob2.src = "https://dinpopor.ro/ads/ad/www/delivery/asyncjs.php"; admob2.setAttribute("async", "async"); admob2.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob2); });

`; } else { document.querySelector("#digital-atelier-desktop").innerHTML += `

`; }

"Buna dimineata! Va rugam, acum o vreme, sa considerati informatiile oficiale, postate cu mare grija pe aceasta pagina! Adresam si acum aceeasi rugaminte! Nicu Covaci este intr-o stare stabila, asa cum o stim de o vreme incoace.

Sunt oameni care il iubesc si respecta si nu merita sa traverseze stari si emotii generate de cativa in nevoie de atentie. Asadar, readresam invitatia de a lua informatiile corecte de pe aceasta pagina! Multumim!", au transmis, vineri dimineață, reprezentanții trupei Phoenix.

Nicu Covaci a fost internat joi seară pe secția de terapie intensivă a Spitalulul Județean Timișoara, după ce s-a simțit rău, transmite publicația locală Opinia Timișoarei.

Citește și

LIVE - George Simion transmite în direct, după ce s-a baricadat în interiorul Parchetului General

Zeci de steaguri rusești flutură mândre la granița de sud a României. Cum a fost împânzită zona de însemnele lui Putin

Accident stupid: o femeie a murit a murit în parcare după ce prietena ei a dat cu spatele. Șoferița a confundat pedalele - VIDEO

Cum să ne îngrijim animalele pe canicula care va topi România în următoarea perioadă - Sfaturi de la ANSVSA

Actual

Primele imagini video cu explozia de la Dedeman Botoșani. 4 victime sunt în stare foarte gravă, bilanțul total al victimelor a ajuns la 15 - VIDEO

Au apărut primele imagini cu momentul exploziei devastatoare din magazinul Dedeman din Botoșani. Patru dintre victimele arse în urma deflagrației sunt în stare gravă și vor fi transferate la Spitalele de Arși din țară. Trei dintre cei răniţi au fost transferaţi deja către centre universitare din Iaşi şi Bucureşti. În total, 15 oameni au fost scoși pe brațe de salvatori. 8 dintre ei erau clienți și 5 angajați. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

MAI MULTE ARTICOLE DIN ACTUAL

Noi detalii în cazul tragediei de la 2 Mai. Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, face mărturisiri șocante: „Șeful poliției i-a zis să circule și fără acte!”

Tatăl Robertei, una dintre victimele tragicului accident de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, a făcut noi mărturisiri șocante despre ziua în care și-a pierdut fiica. Iată ce a declarat acesta despre circ*mstanțele fatale care au dus la pierderea vieții Robertei.

Românii care vor rămâne fără tichete sociale după majorarea salariului minim. Schimbări majore în țara noastră

Mai multe categorii sociale din România riscă să piardă tichetele de masă în urma majorării salariului minim pe economie, avertizează Blocul Național Sindical (BNS). Deși Guvernul a anunțat cu mândrie creșterea salariului minim, o serie de erori și neconcordanțe legislative ar putea duce la scăderea efectivă a veniturilor pentru unii salariați.

Primul val de caniculă lovește România săptămâna viitoare. Cupola de foc este deja deasupra Europei

Primul val de caniculă din această vară va lovi România, cel mai probabil, de laînceputulsăptămânii viitoare.Anunțula fost făcut, la un post TV, de cătredirectoareaANM ElenaMateescu. Fenomenul de cupolă de foc se manifestă deja înEuropa,Spaniafiind cea mai afectată de valul de căldură extremă.

Cultură

Sărbătoare 7 iunie: Un mare sfânt este pomenit în calendarul ortodox. Cui trebuie să spui "La mulți ani"

Sfantul Teodot a trait la sfarsitul secolului al III-lea si inceputul secolului al IV-lea. A fost episcop al Bisericii din cetatea Ancira Galatei. El ii adapostea pe crestinii prigoniti. Teodot ii ajuta in taina cu toate cele necesare pe crestinii care scapasera de persecutii. Aduna trupurile crestinilor omorati si le ingropa.

MAI MULTE ARTICOLE DIN CULTURĂ

Sărbătoare 6 iunie: Un mare sfânt este pomenit în calendarul ortodox. Faptele pentru care îl cinstim astăzi

Sfantul Ilarion cel Nou s-a nascut in jurul anului 773, din parinti drept-credinciosi. Sfantul Ilarion s-a calugarit la varsta de 20 de ani, in Manastirea Xirochipiu, din Constantinopol. Pleaca la Manastirea Dalmat si ajunge staretul acesteia. El a fost ucenicul Sfantului Grigorie Decapolitul si urmatorul vietii Sfantului Ilarion cel Mare, al carui nume cu cinste l-a purtat.

Sărbătoare 5 iunie: Un mare sfânt este pomenit astăzi în calendarul ortodox. Zi de post: dezlegare la pește

Sfantul Dorotei a trait in timpul domniei imparatului Liciniu. Sfantul Dorotei a fost episcopul Bisericii din cetatea Tir pana in vremea imparatului Iulian Apostatul, cand, din cauza refuzului de a jerfi idolilor, este ucis.

Cele mai mici țări din lume: Descoperă-le istoria și particularitățile. Unde se află statul cu 44 km²

Globul pământesc este plin de diversitate, nu doar în ceea ce privește culturile și tradițiile, ci și în dimensiunea statelor. Există câteva țări care, în ciuda dimensiunilor lor reduse, au o istorie bogată și o identitate culturală puternică. Iată care sunt cele mai mici state din lume:

Lifestyle

Florin Salam, internat de urgență la un spital din Tg. Jiu. Manelistul e implicat și într-un scandal local, pentru că n-ar fi cântat de toți banii

Florin Salam este din nou în centrul unui scandal de proporții. Manelistul s-a internat de urgență la spitalul din Tg.Jiu, pentru că i s-ar fi făcut rău, pe fondul unor probleme cardiace pe care le are. Pe de altă parte, artistul este acuzat de un mire că nu și-ar fi onorat integral contractul de a cânta la nuntă, chiar dacă motivul pare să fi fost tocmai internarea în spital.

MAI MULTE ARTICOLE DIN LIFESTYLE

Cum să te duci la vot, în funcție de zodie

Duminică este o zi importantă pentru România astfel că toți nativii trebuie să meargă la vot. Astrele vă îndrumă spre alegeri în funcție de caracteristicile fiecărei zodii.

Provocările viitorulul. A apărut primul bordel din lume cu inteligență artificială

Fondatorul primului bordel cu păpuși AI din lume este încrezător în succesul afacerii sale. 1Mulți oameni se simt mai confortabil să împărtășească chestiuni private cu o mașină, deoarece aceasta nu judecă”, spune Philipp Fussenegger, fondatorul și proprietarul

Horoscop WEEKEND 8-9 iunie 2024. Ajutor din astral pentru punerea planurilor în aplicare. Trei zodii vor fi favoritele norocului

În acest weekend, astrele sunt pregătite să vă aducă surprize și ocazii unice de realizare a visele și planurilor. În jurul datei de 8-9 iunie 2024, energia cosmică este favorabilă punerii în aplicare a obiectivelor și aspirațiilor.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 835: Anunț crucial de la Palatul Elysee! Angajamentul luat de președintele Macron - LIVE TEXT

Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 835 de război. Țara condusă de președintele Volodimir Zelenski se confruntă cu o invazie rusă la scară largă de peste 27 de luni. În tot acest timp, Rusia a ocupat aproape o cincime din teritoriul Ucrainei, inclusiv peninsula Crimeea de la Marea Neagră, pe care a anexat-o ilegal în 2014.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ULTIMELE STIRI

Cod portocaliu de ploi torențiale și grindină. În ce zone se abate urgia?

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de averse torenţiale şi intensificări ale vântului, valabilă în județe din Moldova și Transilvania.

Fiul președintelui SUA, Hunter Biden, se droga „la fiecare 20 de minute”. Dezvăluiri sub jurământ, în instanță, de la fosta iubită a acestuia

Procesul împotriva lui Hunter Biden, fiul președintelui Joe Biden, este în plină desfășurare în SUA. „Fiul risipitor” este acuzat că a cumpărat ilegal, prin declarații mincinoase, o armă în octombrie 2018 iar martorii care au depus mărturie au povestit cu lux de amănunte detalii rușinoase din viața acestuia și depenndența sa de cocaină.

Omenirea se îndreaptă rapid spre un Infern climatic. Ne vom aminti de aceste veri ca fiind "răcoroase"

Planeta a atins o nouă bornă „șocantă”, înregistrând 12 luni consecutive de recorduri de temperatură, potrivit celor mai noi date furnizate de Copernicus, serviciul de monitorizare a climei al Uniunii Europene. Fiecare lună, de la iunie 2023 până la mai 2024, a fost cea mai călduroasă lună înregistrată vreodată, de când se fac măsurători specializate.

Timp liber

Fructe care te-ar putea ajuta să reduci grăsimea abdominală. Nutriționiștii le recomandă pentru o siluetă de invidiat

Iată care sunt cele 7 fructe care te-ar putea ajuta să reduci grăsimea abdominală. Ți-ai propus să slăbești și în special să pierzi din grăsimea de pe abdomen? Ca să ai o siluetă de invidiat vara aceasta și un organism sănătos, este esențial să începi să urmezi o dietă plină de vitamine și minerale.

MAI MULTE ARTICOLE DIN TIMP LIBER

Limonadă cu căpșuni. O băutură răcoritoare de vară, plină de vitamine

Rețeta de limonadă cu căpșuni este ideală de preparat pentru zilele călduroase de vară. Este gustoasă, răcoritoare și revigorantă și este plină de vitamine.

Planta specială care te ajută să ții la distanță muștele și țânțarii

Muștele și țânțarii se înmulțesc atunci când temperaturile cresc și când este umezeală în atmosferă. Odată ce au apucat să intre în casă, este dificil să scapi de ele complet.

Efectele uimitoare ale băilor cu oţet asupra sănătății picioarelor! Introdu-le în rutina de seară pentru o stare de bine imediată

Chiar dacă ne poartă oriunde am vrea să mergem, picioarele lăsate la urmă sau uitate în rutina de îngrijire. Băile în apă călduță în care ai pus câteva ingrediente naturale este o modalitate ușoară de a le simţi mai uşoare.

Vezi emisiunile Realitatea Plus

FAKE NEWS uluitor despre moartea lui Nicu Covaci! Liderul Phoenix este in spital, in stare stabila: anuntul oficial al membrilor trupei (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 5862

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.