Teamleider polikliniek Neurologie in Amsterdam (OLVG) (2024)

OLVG, Amsterdam

Nu solliciteren

Vakgebied
Zorgmanagement
Functie
Teammanager
Branche
Ziekenhuis
Aanstelling
Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband
Plaatsingsdatum
Niveau
HBO
Ervaring
Ervaren
Dienstverband
Fulltime

Wil jij jouw leiderschapskwaliteiten inzetten binnen hét stadsziekenhuis van Amsterdam. De polikliniek neurologie van OLVG zoekt een nieuwe teamleider. Met de medewerkers van de polikliniek lever jij een belangrijke bijdrage aan een optimale patiëntenzorg en -logistiek binnen een dynamische en vooruitstrevende afdeling.

Over de functie

In deze teamleidersfunctie geef je leiding aan een team van 12 fte doktersassistenten en polikliniek medewerkers, 3 fte secretariaat medewerkers en 2 fte (capaciteiten)planner. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de verschillende werkprocessen op de afdeling. Binnen de kaders van het beleid en de begroting optimaliseer je de topklinische zorgverlening. Zo draag je actief bij aan de continuïteit en kwaliteit op jouw afdeling.

Je inspireert en verbindt jouw team om zo het beste uit zichzelf en de afdeling te halen. Tevens zorg je voor een optimaal leer- en werkklimaat. Je bent als teamleider zichtbaar aanwezig op de werkvloer en medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de afdeling conform de ambities van OLVG en de resultaatverantwoordelijke eenheid (RVE) neurologie.

Je bent het aanspreekpunt van de afdeling; voor de artsen, andere zorgprofessionals en bovenal voor de medewerkers die je coacht en begeleidt. Je werkt samen met de andere polikliniek teamleiders in OLVG en met de teamleiders binnen de gezamenlijke RVE. In je functie word je uitgedaagd door actief oplossingen aan te dragen en nieuwe ontwikkelingen te implementeren. Je streeft continu naar verbetering, innovatie staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben je projectleider van een aantal projecten.

Kortom, een uitdagende functie waarin je veel van jezelf kwijt kunt en die volop mogelijkheden biedt voor jouw eigen ontwikkeling.

Werkomgeving

Je komt te werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam binnen een team waarin meedenken over en meewerken aan nieuwe ontwikkelingen van je gevraagd wordt.

De polikliniek neurologie valt binnen de RVE neurologie, die bestaat uit één kliniek (West), drie poliklinieken (Oost, West en Spuistraat), twee afdelingen klinische Neurofysiologie (Oost en West) en één secretariaat (West). De polikliniek bestaat uit een divers team van doktersassistente(n), planners, secretaressen en polikliniek medewerkers. We staan bekend als een team waarin betrokkenheid en professionaliteit centraal staat.

De afdeling levert een actieve bijdrage binnen de organisatie bijvoorbeeld als het gaat om kwaliteitsbevordering, digitalisering en het sturen op capaciteit middels integraal capaciteitsmanagement.

OLVG heeft meerdere locaties. We kennen twee hoofdlocaties, te weten locatie Oost aan het Oosterpark en locatie West aan de Jan Tooropstraat. Je werkt op beide locaties.

Functie-eisen

We bedenken het liefst hoe het nóg beter kan. Op eigen wijze en met elkaar. Daarom rekenen we op jouw leiderschapskwaliteiten, besluitvaardigheid en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook zijn verbinden, draagvlak creëren en samenwerken typerende kwaliteiten voor jou.

Dit neem je ook mee

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een heldere visie op zorg- en dienstverlening en weet dit om te zetten in beleid, werkprocessen en operationele aansturing.
  • Ervaring met integraal capaciteitsmanagement is een pre.
  • Je bent iemand die aan- en doorpakt, kansen ziet en deze ook weet te benutten. Je draagt zo actief bij aan je eigen ontwikkeling en die van de afdeling.
  • Je bent iemand die veranderen als uitdaging ziet en mensen durft aan te spreken op gedrag.

Wij bieden

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen. Want jouw wensen en ideeën doen ertoe. Zo doen we dat bij OLVG.

Daarom bieden we jou:

  • minimaal € 3.199,- en maximaal € 4.540,- bruto per maand (fulltime) in FWG-schaal 50;
  • een dienstverband voor de periode van één jaar, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur waarbij het werken van 4 x 9 uur tot de mogelijkheden behoort;
  • een eindejaarsuitkering van ruim 8%;
  • vakantiegeld van ruim 8%;
  • 144 uur vakantieverlof;
  • een kostendekkende OV-reiskostenvergoeding;
  • een flexibele reiskostenregeling, waarbij jij iedere dag kunt kiezen welk vervoer jou het beste uitkomt;
  • een persoonlijke-levensfasebudget van 57 uur verlof en de ruimte om te werken aan jouw eigen ontwikkelingswensen;
  • een pensioenregeling bij PFZW;
  • voordeel op jouw ziektekostenpremie met onze collectieve ziektekostenverzekering. Kies uit IZZ of Zilveren Kruis Achmea;
  • kortingen op verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea;
  • korting bij diverse lokale ondernemers, zoals eettentjes, cafés en sportcentra;
  • onbeperkt toegang tot e-learnings en ons vitaliteitsprogramma;
  • de keuze in arbeidsvoorwaarden die bij jou passen. Zie ons OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

Deze arbeidsvoorwaarden zijn op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Interesse in deze vacature?

Interesse? We ontvangen jouw sollicitatie graag voor dinsdag 9 juli via de onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Charlotte de Backker, operationeel manager Neurologie, via telefoonnummer contactinformatie .

Indien bovengenoemde contactpersoon niet bereikbaar is, neem dan telefonisch contact op met de recruiter of mail naar recruitment@olvg.nl

Lees meer

  • Toon email

    recruitment@olvg.nl

  • Toon telefoonnummer

    020-5999111

  • Bekijk meer vacatures

Is dit uw nieuwe uitdaging?

Nu solliciteren Vacature mailen Vacature printen

Gerelateerde vacatures

  • Gisteren Teamleider polikliniek Urologie OLVG, Amsterdam FunctieTeammanager BrancheOverige OpleidingsniveauHBO Dienstverband AanstellingVakgebied
  • 05-06-2024 Teamleider Centrale Sterilisatie Afdeling OLVG, Amsterdam FunctieTeammanager BrancheOverige OpleidingsniveauHBO Dienstverband AanstellingVakgebied
  • 21-06-2024 Teamleider Beveiliging OLVG, Amsterdam FunctieTeammanager BrancheOverige OpleidingsniveauHBO Dienstverband AanstellingVakgebied
  • Als eerste de nieuwste vacatures in jouw functiegebied ontvangen?

    Stel JobAlert in!

Teamleider polikliniek Neurologie in Amsterdam (OLVG) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6253

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.